Skip to content
Бармен | Школа ресторанних професій

Отримай професію бармена та зміни своє життя

5500

5000

Курс бармена ONLINE

Курси 
бармена
бариста
офіціантів
менеджерів
 та інших професій у сфері ресторанного бізнесу

Що ти отримаєш?

Cертифікат

міжнародного зразка з можливістю працевлаштування за кордоном.

Купу знань та практики

без якої неможливо стартувати

Другий дім

Ти назавжди стаєш частиною родини MR.BAR, братимеш участь у наших майстер-класах, вечірках, дегустаціях та екскурсіях на виробництва алкогольних напоїв.

Програма курсу бармена

Бармен

Просунутий курс

8000 грн.

-50% ЯКЩО ПРИВЕДЕШ ДРУГА

16 занять
60% теорії / 40% практики
30 зразків дегустаційного фонду
Фудпейрінг
Подарунки від школи
Сертифікат міжнародного зразка
Барний менеджмент, основи продажу, автоматизація бару
Безкоштовна участь у всіх МК школи
Безкоштовне відвідування підприємств

Офіціант

Базовий курс

4000 грн.
5 занять по 3 години
50% теорії / 50% практики
Історія і основи виробництва алкогольних напоїв світу. Способи подачі
Як приймати замовлення і обслуговувати гостя.
Робота з посадовими інструкціями
Оплата рахунку гостем
Фудпейрінг з дегустацією
Ресторанна англійська

Бариста

Базовий курс

3500 грн.
4 дні по 2 години
10% теорії / 90% практики
Тільки індивідуальне навчання
Сертифікат по закінченню курсу
Стандарти і вимоги до професії бариста
Практика приготування кавових напоїв. Лате-арт
Професійне кавове устаткування
Технологічні карти напоїв
Допомога в працевлаштуванні

Винний

Просунутий курс

8000 грн.
8 занять по 3-4 години
24 зразка дегустаційного фонду
Фудпейрінг з дегустацією
Сертифікат по закінченню курсу
Які країни вивчаємо: Франція, Італія, Іспанія, Німеччина, Україна, Грузія, США, Чилі, Аргентина, Австралія
Історія, технологія і етапи виробництва, класифікації вин, вплив кисню на вино...
Умови зберігання вин. Сервіс та подача вин в ресторані
Правила дегустації і професійний органолептичний аналіз вин.
Подарунки від школи

Сирний

Базовий курс

4000 грн.
2 заняття по 4 години
27 сирних та 6 винних зразків для дегустації
Сертифікат по закінченню курсу
Захоплююча подорож по найвідоміших сирних регіонах світу, які лежать в чотирьох країнах Європи - Франції, Італії, Австрії та Швейцарії
Історія сирної культури
Свіжі сири, паста Філата. Розсільні, топлені, плавлені сири. Сири з благородною цвіллю.  Напівтверді, крихкі і м'які сири. Тверді сири.
Фудпейрінг. Формування та подання сирної тарілки. Доповнення до сиру
Рекомендації та правила з приготування сиру в домашніх умовах.

Відкриття кав'ярні

Курс

Від 5000 грн.
4 заняття по 4 години
Тільки індивідуальне навчання
Фінанси і управлінський облік..
Проектування, систематизація та стандартизація роботи закладу..
Пошук, підбір та робота з персоналом кав'ярні..
Підбір партнерів, постачальників, обладнання, посуду
Структура продажів в кав'ярні..
Навчання безпосередньо кавового справі, вивчення обладнання, правила приготування кавових напоїв, складання кавового меню, робота з технологічними картами та інше
Сертифікат 20% знижки на навчання вашого персоналу

Тренери та викладачі

Школа ресторанних професій | Наталья Вілінська

Наталья Вілінська

Засновник і керівник в MR.BAR School і RestUp-Grade Space.

Членкиня правління Асоціації сомельє України / Членкиня Асоціації сомельє Латвії.

Школа ресторанних професій | Анастасія Судак

Анастасія Судак

Бренд-амбасадорка ProBar

Школа ресторанних професій | Олександр Сластін

Олександр Сластін

Повне занурення в бар. Робота бару зсередини.

Бренд-амбасадор MONIN і ProBar, переможець MONIN CUP Ukraine 2018

Школа ресторанних професій | Роман Хайдаров

Роман Хайдаров

Повне занурення в бар. Міцний алкоголь за баром.

Бартендер Brilliant Bar

Школа ресторанних професій | Марина Ревкова

Марина Ревкова

Повне занурення в світ вина і міцного алкоголю

Сомельє Vino & Cucina, членкиня Асоціації сомельє України, найкраща сомельє по версії Womens Cup 2018

Школа ресторанних професій | Тетяна Козик

Тетяна Козик

Психологія роботи за баром. Систематизація роботи бару.

Барменка бару Biancoro, фіналістка MONIN Cup Ukraine 2018

Школа ресторанних професій | Іван Перчеклій

Іван Перчеклій

Вино. Робота з винною картою. Підготовка до конкурсу.

Найкращий сомельє України 2017, сомельє ресторації Прага.

Школа ресторанних професій | Юлія Васильєва

Юлія Васильєва

Modern winemaking course, cigar course.

Членкиня Асоціації сомельє України, WSET Level 2 passed with distinction.

small_c_popup.png

Прямо зараз

ПОЧИНАЙ НАВЧАННЯ

вул. Попудренко, 52 | м.Київ